Behandla barn

Det finns idag många bebisar och barn utomlands som får stor hjälp av osteopati. Tyvärr är Sverige (tillsammans med Kuba och Korea) unikt i att ha ett förbud mot behandlingar utanför den konventionella vården för barn (under 8 år). Från början säkert för att skydda barnen, men Osteopater idag har en gedigen basmedicinsk kunskap jämte specialistutbildningar inom olika områden som gör lagen ålderdomlig och helt utan relevans.

Visst är det både oförklarligt och oacceptabelt att våra grannländer inom EU (bl a Finland, Island, Storbritannien) har legitimerat osteopatyrket och därmed också legitimerat att de får behandla barn. I våra närmsta grannländer Norge och Danmark är barnbehandling tillåtet för dem som har en godkänd basmedicinsk utbildning.

Varmt välkommen att besöka mig för konsultation eller vård för ditt barn från 8 års ålder! För barn under 8 års ålder tvingas man ännu så länge hänvisa sig till våra grannländer eller när vi osteopater arbetar utomlands. Kontakta mig för hjälp och information!